Ontdek Biofill

Kernwaarden Biofill:

  • altijd uw Vlarem-2 attest na opvulling
  • 100% opvullingsgarantie
  • opvulling binnen 2 weken
  • over heel Vlaanderen actief, altijd een verdeler in uw buurt!
  • 100% ecologisch

Biofill: Stop de natuur in uw tank!

Biofill hardschuim is een opgeschuimde aminoplast kunsthars welke zeer duurzaam en milieuvriendelijk wordt toegepast. De polymeer wordt opgeschuimd met water en heeft op de dag van verwerking reeds een drukvastheid van 80 kPa en na veroudering van enkele jaren een drukvastheid van 230 kPa.
Biofill hardschuim wordt in het werk opgeschuimd en geeft gegarandeerd een 100% vulling over de gehele lengte van de leiding. Het heeft een zeer korte hardingstijd en kan ook onder water worden toegepast. Het is milieuvriendelijk, rotbestendig en bestand tegen anorganische oplosmiddelen. Door zijn samenstelling is Biofill uitermate geschikt bij het vullen van holle ruimten zoals het opvullen van oude stookolietanks ,mazouttanks ,septische put, bouwput ,rioleringen en leidingen, het herstellen van verzakkingen en uitspoelingen in grondpakketten, die vaak veel overlast veroorzaken en waarvan de herstelwerkzaamheden vaak zeer kostbaar zijn, het liften van verzakte vloeren.

Milieuaspecten.

Biofill is biologisch hars op waterbasis en is geen chemisch product ipv Pur.
De basisstof bestaat voor 80% uit stikstof en is onschadelijk voor het milieu gebleken.
Het product heeft een TNO rapport en is gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001(onderzoekrapporten kunnen ter inzage opgevraagd worden)..

Copyright © 2017 Biofill. Alle Rechten Voorbehouden